CHEF
Δερμίσης Δημήτρης

- Estia awards 2017 silver βραβείο στην κατηγορία food event "FREUD"
- 4ος πανελλήνιος διαγωνισμός Θεσσαλονίκης με θέμα την ελληνική κουζίνα 4 θέση
- 5ος πανελλήνιος διαγωνισμός Θεσσαλονίκης σε θέμα το φιλέτο 3 θέση
- Πλήθος σεμιναρίων στην Ελληνική και Διεθνή κουζίνα
- Πλήθος σεμιναρίων στα πρότυπα HACCP
- Food cost
- Τεχνικές βελτίωσης μαγειρικής
- Σύγχρονες τάσεις διατροφής
- Σύνθεση Μενού – Μπουφέ
- Διοίκηση Επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων
- Απόφοιτος Ο.Τ.Ε.Κ Μακεδονίας μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής τέχνης )
- Ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στην υγιεινή κουζίνα- Διατροφή χωρίς γλουτένη
- Εισαγωγή στην Ιαπωνική κουζίνα – Παρασκευή συνταγών sushi
- Executive Chef σε Boutique hotel
- Ξενοδοχειακές μονάδες 4* και 5*
- Consulting σε εστιατόρια, café bar, beach bar σε Ελλάδα και Εξωτερικό
- Συνεργασία με εταιρείες τροφίμων διεθνούς εμβέλειας με σκοπό με την ανάδειξη των προϊόντων τους
- Συνεργασία με την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης
- Συνεργασία με διακεκριμένους Executive chef της Ελλάδος
- Επιμορφωτής Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής σε πρόγραμμα της ΝΕΛΕ Πιερίας
- Μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος
- Estia awards 2017 silver βραβείο στην κατηγορία food event "FREUD"
- 4ος πανελλήνιος διαγωνισμός Θεσσαλονίκης με θέμα την ελληνική κουζίνα 4 θέση
- 5ος πανελλήνιος διαγωνισμός Θεσσαλονίκης σε θέμα το φιλέτο 3 θέση
PASTRY CHEF
Λαμπρόπουλος
Παναγιώτης
- Σπουδές Τεχνικού Αρτοποιίας/Ζαχαροπλαστικής - Ι.ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Θεσσαλονίκη
- Παρασκευή και πρώτες ύλες παγωτού - FAMA FOOD SERVICE, Θεσσαλονίκη
- Pastry chef, Patissier Sani Resort - Porto Sani, Χαλκιδική
- Patissier - Σόβολος, Αθήνα
- Patissier - Αφοί Αλεξάνδρου, Αθήνα
- Commis Patissier - Medusa, Κάννες, Γαλλία
- Εκπαίδευση Masterclass Γλυκά εστιατορίου/μπουφέ - INSETE