CHEF
Δερμίσης Δημήτρης
- Estia awards 2017 silver βραβείο στην κατηγορία food event "FREUD"
- 4ος πανελλήνιος διαγωνισμός Θεσσαλονίκης με θέμα την ελληνική κουζίνα 4 θέση
- 5ος πανελλήνιος διαγωνισμός Θεσσαλονίκης σε θέμα το φιλέτο 3 θέση
- Πλήθος σεμιναρίων στην Ελληνική και Διεθνή κουζίνα
- Πλήθος σεμιναρίων στα πρότυπα HACCP
- Food cost
- Τεχνικές βελτίωσης μαγειρικής
- Σύγχρονες τάσεις διατροφής
- Σύνθεση Μενού – Μπουφέ
- Διοίκηση Επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων
- Απόφοιτος Ο.Τ.Ε.Κ Μακεδονίας μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής τέχνης )
- Ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στην υγιεινή κουζίνα- Διατροφή χωρίς γλουτένη
- Εισαγωγή στην Ιαπωνική κουζίνα – Παρασκευή συνταγών sushi
- Executive Chef σε Boutique hotel
- Ξενοδοχειακές μονάδες 4* και 5*
- Consulting σε εστιατόρια, café bar, beach bar σε Ελλάδα και Εξωτερικό
- Συνεργασία με εταιρείες τροφίμων διεθνούς εμβέλειας με σκοπό με την ανάδειξη των προϊόντων τους
- Συνεργασία με την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης
- Συνεργασία με διακεκριμένους Executive chef της Ελλάδος
- Επιμορφωτής Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής σε πρόγραμμα της ΝΕΛΕ Πιερίας
- Μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος
- Estia awards 2017 silver βραβείο στην κατηγορία food event "FREUD"
- 4ος πανελλήνιος διαγωνισμός Θεσσαλονίκης με θέμα την ελληνική κουζίνα 4 θέση
- 5ος πανελλήνιος διαγωνισμός Θεσσαλονίκης σε θέμα το φιλέτο 3 θέση
NUTRITIONIST
Γιαννούλη Αναστασία
- Μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας.
- Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
- Συνεργασίες σε χώρους fitness center και χώρους εστίασης.
- Πτυχιούχος Διατολόγος-Διατροφολόγος του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης
- Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην "Κλινική Διαιτολογία" του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας.
- Συνεργασίες σε χώρους fitness center και χώρους εστίασης.
Τον Σεπτέμβριο του 2013 πήρε μέρος στο 6μηνο διδακτικό πρόγραμμα στα πλαίσια των σπουδών της εκπροσωπώντας τη σχολή της στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων επιστημών στο Άμστερνταμ» Hogeschool van Amsterdam¨ με θέμα «Δημιουργώντας διατροφικά πρότυπα στην Ευρώπη» .
Από το 2012 παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων στο τομέα της.
PASTRY CHEF
Λαμπρόπουλος
Παναγιώτης
- Σπουδές Τεχνικού Αρτοποιίας/Ζαχαροπλαστικής - Ι.ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Θεσσαλονίκη
- Παρασκευή και πρώτες ύλες παγωτού - FAMA FOOD SERVICE, Θεσσαλονίκη
- Pastry chef, Patissier Sani Resort - Porto Sani, Χαλκιδική
- Patissier - Σόβολος, Αθήνα
- Patissier - Αφοί Αλεξάνδρου, Αθήνα
- Commis Patissier - Medusa, Κάννες, Γαλλία
- Εκπαίδευση Masterclass Γλυκά εστιατορίου/μπουφέ - INSETE