Ένας από τους σημαντικούς τομείς στης επιχείρησης εστίασης είναι ο κατάλληλος σχεδιασμός και εξοπλισμός της κουζίνα σας.
- Σχεδιασμός χώρου
- Επιλογή κατάλληλου σχεδιασμού μηχανημάτων
- Εξοικονόμηση χώρου
- Εργονομία
- Επιλογή σκευών κουζίνας
- Σύστημά ποιότητας και ασφάλεια τροφίμων
Η δημιουργία ενός μενού θέλει την σωστή μελέτη ανάλογα με τους στόχους της εταιρία σας.
- Δημιουργούμε το μενού με γνώμονα το project της εταιρία σας.
- Συνθέτουμε το μενού με βάση την ποιότητα και την σωστή διαχείριση τον προϊόντων.
- Ειδικευόμαστε στην Ελληνική, Διεθνή και Υγιεινή κουζίνα.
Η εκπαίδευση του προσωπικού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία της εταιρία σας.
- Βασικές αρχές υγιεινής.
- Τρόπους σκέψης σωστής διαχείρισης προϊόντων.
- Σωστή αποθήκευσή προϊόντων και σκευών.
- Εκμάθηση των πρότυπων συνταγών του μενού
- Ορθή διαχείριση προμηθειών
Η πρότυπη συνταγή είναι μια δοκιμασμένη φόρμουλα που ανταποκρίνεται με συνέπεια στα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης της κουζίνας. Είναι το εργαλείο για την εκπαίδευση του προσωπικού, προετοιμασία φαγητού και αγορά συστατικών.
Τα στοιχεία της πρότυπης συνταγής είναι:
- Ονομασία συνταγής
- Συστατικά και Ποσότητα προϊόντων
- Εκτέλεση συνταγής
- Φωτογραφία (Δεν περιλαμβάνεται στο κόστος)
Η κοστολόγηση τροφίμων και πρότυπης συνταγής είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την επιχείρηση σας.
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε το κόστος τροφίμων και πρότυπης συνταγής καθώς έχει άμεσο αντίκτυπο στην κερδοφορία της επιχείρηση σας.
- Κοστολόγηση πρότυπόν συνταγών.
- Τρέχουσες τιμές προϊόντων.
- Σωστή διαχείριση προϊόντων.
- Πρόταση συνεργασίας με αρμόδιες εταιρείες
- Προτεινόμενη τιμή πώλησης