Συμβουλευτική Διατροφολογία

Γιατί Nutrition Consulting;

Αυξημένο ενδιαφέρον παρατηρείται τα τελευταία χρόνια γύρω από την Υγιεινή κουζίνα και τις Healthy προτάσεις. 

Σημαντικό κομμάτι της κουζίνας αυτής αποτελεί η διατροφική αξία των προϊόντων η σωστή διαχείριση τους και η ομαλή ενσωμάτωση τους στο σύνολο του μενού της πρότυπης συνταγής.

Οι υπηρεσίες nutrition consulting αφορούν healthy,  vegan και plant- based επιλογές προσδίδοντας ένα σύγχρονο κύρος και μια έξυπνη στρατηγική στην εταιρεία σας.

Τι κάνουμε:

  • Διατροφική ανάλυση πιάτων
  • Προτάσεις- Διαμόρφωση healthy  vegan και plant based menu σύμφωνα με τα παγκόσμια trends
  • Healthy kids menu 
  • Προτάσεις  για ειδικές διατροφικές ανάγκες 
  • Εκπαίδευση των προϊσταμένων μελών της εταιρείας σας

Αναλύουμε με τη χρήση σύγχρονου λογισμικoύ τη διατροφική ανάλυση των πιάτων σας, αναγράφοντας κατά κύριο λόγο τις θερμίδες (kcal), τις πρωτεΐνες, τους υδατάνθρακες και τα λίπη σε γραμμάρια ανά μερίδα. Επίσης μπορεί να γίνει και ανάλυση συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών πχ. Βιταμινών, αλλεργιογόνων κλπ.

Σας προτείνουμε και δημιουργούμε εξ ολοκλήρου υγιεινά και πρωτότυπα πιάτα ανάλογα με τις ανάγκες τις επιχείρησης σας συμπεριλαμβανόμενων προτάσεων ανάλογα και με τα τελευταία healthy trends παγκοσμίως.

Σας προτείνουμε και δημιουργούμε υγιεινές διατροφικές επιλογές για τα παιδιά εφόσον ολοένα και αυξάνεται η ανάγκη για μείωση της παιδικής παχυσαρκίας και οι γονείς πλέον είναι πιο ενημερωμένοι και προσεχτικοί αναφορικά με το τι τρώνε τα παιδιά τους.