Hot - dog με μεσογειακό λουκάνικο μαύρου χοίρου & με σαλάτα coleslaw
Πρόταση από
Δερμίσης Δημήτρης
Μέλος Chef’s Club Of Greece
Υλικά
Για 4 μερίδες
- 4τεμ. Λουκάνικα μεσογειακό λουκάνικο μαύρου χοίρου "Black – Pig of Olympus Fotiadis – Farm"
- 4τεμ. Αφράτα ψωμάκια hot dog με σουσάμι
- Αλάτι & φρέσκο πιπέρι
- Υλικά για σαλάτα Coleslaw
- 200γρ. Λάχανο λεπτό κομμένο
- 100γρ. Καρότο τριμμένο
- 1κλ. Σέλερι ψιλοκομμένη
- 1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 80γρ μαγιονέζα
- ½τεμ. Μήλο πράσινο σε μικρούς κύβους
- 30μλ. Μυλόξιδο
- Αλάτι & φρέσκο πιπέρι
- Σος μουστάρδας
- 100γρ. μουστάρδα
- ½ τεμ. Λεμόνι χυμός
- 20γρ. Φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 1τεμ. κ.γ μέλι
Εκτέλεση
1. Ψήνουμε τα λουκάνικα στο grill.
2. Σαλάτα Coleslaw
Κόβουμε το λάχανο στο μαντολίνο πόλι λεπτές λωρίδες & το βάζουμε σε ένα μπολ
Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά & ανακατεύουμε
3. Σος μουστάρδας
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ & ανακατεύουμε
4. Βάζουμε στο ψωμάκι από κάτω την σαλάτα, το μεσογειακό λουκάνικο μαύρου χοίρου & την σος μουστάρδας