Hot - dog με μεσογειακό λουκάνικο μαύρου χοίρου & με σαλάτα coleslaw
Πρόταση από

Δερμίσης Δημήτρης 

Μέλος Chef’s Club Of Greece

Υλικά

Για 4 μερίδες
  • 4τεμ. Λουκάνικα μεσογειακό λουκάνικο μαύρου χοίρου "Black – Pig of Olympus Fotiadis – Farm"
  • 4τεμ. Αφράτα ψωμάκια hot dog με σουσάμι 
  • Αλάτι & φρέσκο πιπέρι 
  • Υλικά για σαλάτα Coleslaw 
  • 200γρ. Λάχανο λεπτό κομμένο 
  • 100γρ. Καρότο τριμμένο  
  • 1κλ. Σέλερι ψιλοκομμένη  
  • 1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 80γρ μαγιονέζα 
  • ½τεμ. Μήλο πράσινο σε μικρούς κύβους 
  • 30μλ. Μυλόξιδο  
  • Αλάτι & φρέσκο πιπέρι 
  • Σος μουστάρδας 
  • 100γρ. μουστάρδα 
  • ½ τεμ. Λεμόνι χυμός 
  • 20γρ. Φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο 
  • 1τεμ. κ.γ μέλι

Εκτέλεση

1. Ψήνουμε τα λουκάνικα στο grill.

2. Σαλάτα Coleslaw
Κόβουμε το λάχανο στο μαντολίνο πόλι λεπτές λωρίδες & το βάζουμε σε ένα μπολ
Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά & ανακατεύουμε

3. Σος μουστάρδας
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ & ανακατεύουμε

4. Βάζουμε στο ψωμάκι από κάτω την σαλάτα, το μεσογειακό λουκάνικο μαύρου χοίρου & την σος μουστάρδας